Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Molinsky startar podd om videoproduktion

Publicerad: 5 februari 2019, 15:00

Jonas Molina på produktionsbolaget Molinsky är programledare för podcasten.

"Den rörliga bildens kraft" riktar sig till kommunikatörer, marknadsförare och företagare som vill fördjupa sin kunskap om videoproduktion.


Alltfler företag vill själva ta fram rörligt material till sina egna kanaler, något som görs med skiftande kvalitet. Tanken med den nya podcasten "Den rörliga bildens kraft" är att ge de som är nyfikna på området en enkel väg in. Bakom podcasten str produktionsbolaget Molinsky.

Första gästen är Philippa Magnusson, creative director på Spoon med en bakgrund på Garbergs, som kommer att berätta om sina erfarenheter som producent. Andra inbokade gäster är Jan Stråhle och Nicklas Gustafsson som bland annat kommer att berätta om vad man bör tänka på kring ljussättning, ljudupptagning och inköp av utrustning.

– Vi på Molinsky ser att företag ibland producerar rörligt innehåll själva, t ex till de egna sociala kanalerna och ibland till hemsidan. Oftast är det lite enklare produktioner där någon eller några på "inhouse-avdelningen" får i uppgift att skapa dessa. Vår tanke med Podden är att vi ska dela med oss av vår gedigna kunskap och långa erfarenhet, säger Jonas Molina, vd på Molinsky.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.