Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Moonade i direktsändning

Publicerad: 21 november 2008, 09:17

En stjärtchock – i P1. Journalistens förra chefredaktör Maja Aase moonade i direktsändning. –  Tycker du mina skinkor var snygga, frågade hon programledaren Thomas Nordegren.


Maja Aase. Foto: Andreas Alfredsson.

Maja Aase är bisittare i Nordegren i P1 och i gårdagens program rivstartade hon med att chocka programledaren Thomas Nordegren och lyssnarna:

– I början av programmet tänkte jag stjäla lite tid. Eftersom radion så ofta är besatt av vad som händer precis nu så tänkte jag vara lite tillbakablickande. Den 20 november 1975, vad hände då? frågade hon Thomas Nordegren

– Ingen aning, svarade Nordegren.

– Det minns du inte nej, men då dog Franco. Det är en minnesdag som jag har tänkt att det bör man uppmärksamma, så då tänkte jag att jag skulle moona för Franco, men den enda här jag kan moona för är ju du så nu reser jag mig upp nu ….och så så…nu har jag visat skinkorna i radio.

En chockad Thomas Nordegren fick frågan om han tyckte att hennes skinkor var snygga.

– Ja, det tycker jag, sa han.

För Resume.se berättar Maja Aase om sitt sensationella tilltag.

– Det var helt spontant. Jag kom på att det var 20 november och då dog Franco för 33 år sedan. Och enda sättet att minnas en mördare och diktator är att visa röven.

– Och mina skinkor är snygga. Killar gör ju sånt där överallt, då kan väl en snart 50-årig tant få vifta med rumpan i radio.

Hur reagerade han?

– Jag trodde han skulle säga något, men han blev så chockad så det blev lite pannkaka av alltihop. Efter sändningen undrade han vad jag skulle hitta på i nästa program.Tyvärr hann han inte ta en bild.

Maja Aase var tidigare chefredaktör för Journalisten. Numera är hon redaktör för STF:s tidning Turist.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.