Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

More Digital Studios förvärvar Shift

Publicerad: 9 oktober 2017, 13:26

Fredrik Högberg är vd och grundare av More Digital Studios.

Det digitala produktionsbolaget More Digital Studio förvärvar Shift Studio.


I våras etablerade Piteå-byrån More Digital Studio sitt första kontor i Stockholmsområdet. Nu förvärvar man Shift Studio för att säkerställa att man har kapacitet för att fortsätta satsningen.

– Det känns som en perfekt match där vi tillsammans skapar ett starkare erbjudande och förbättrar kvalitén och den kreativa höjden i vårt arbete med digitala produktioner i alla former. Med våra 23 anställda kan vi nu ta oss an större och mer kreativt utmanande uppdrag, något som ligger helt i linje med den riktning vi vill röra oss mot och dit vi tror framtiden är på väg, säger Fredrik Högberg, Mores vd och grundare.

Ansvarig för Stockholmskontoret blir byråns vice vd Lisen Stålberg-Olmert. Stålberg-Olmert rekryterades i somras från Media Monks.

– Vi på More har en mångårig relation med flera av medarbetarna på Shift och vi är trygga med varandra. Det ska bli oerhört spännande att se vad vi kan åstadkomma tillsammans, säger Lisen.

Ny creative director på More blir Shift Studios tidigare CD Gabriella Karlsson.

I och med förvärvet utökar More sin kundkatalog till att inkludera Kasthall och Mercedes Benz. Sedan tidigare arbetar man med bland annat Adidas och Mojang.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.