Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Mufs pr-haveri på Facebook

Publicerad: 7 mars 2014, 07:07

Jonas Sjöstedt tackade Muf på Twitter

Muf tappade kontrollen över sitt facebookinlägg, paprazzi-kung blir borgmästare och Thailand tar till plastikoperationer som marknadsföringsverktyg är några av nyheterna i Morgonsvepet


Ämnen i artikeln:

Morgonsvepet

Mufs facebook-inlägg blev V-succé

Moderaternas ungdomsförbund skulle angripa Vänsterpartiet.
Men när de lade ut en varning om partiets skattehöjningar blev effekten den motsatta.
Hundratals kommentarer hyllade i stället V på Mufs Facebook, berättar Expressen. I skrivande stund har inlägget fått över 1400 kommentarer varav majoriteten hyllar Vänsterpartiets skattehöjarlöfte och Jonas Sjöstedt har tackat Muf på twitter.

Paparazzi-kung blir borgmästare

Darryn Lyons, som grundade paparazzi-bild-byrån Big Pictures i London, har skaffat en ny karriär. Han har blivit vald till borgmästare i sin gamla hemstad Geelong strax söder om Melbourn i Australien, berättar Huffington Post.
Lyons brukar betraktas som mannen som tog paparazzi-fotograferingen till en helt ny nivå och låg bland annat bakom bilderna på prinsessan Dianas dödskrasch i Paris.

Här är de nominerade i Shorty Awards

Adweek har listan över samtliga nominerade i tävlingen Shorty Awards som utser de bästa kampanjerna på sociala medier.

Nekar till att ha skapat Bitcoins

När Newsweek drog i gång sin pappersutgivning igen i veckan drog de stort på att de skull ha hittat hjärnan bakom internetvalutan Bitcoins. Dorian S. Nakamoto nekar nu till att vara inblandad och hävdar att Newsweeks reporter helt missuppfattat honom, skriver Huffington Post.

Thailand marknadsför turism med skönhetsoperationer

Den thailändska turistmyndigheten tar till nya grepp för att locka turister. I En ny kampanj har man lanserat en Extreme Makeover-tävling där tre kvinnor vinner gratis plastikoperationer, och sedan deltar i en dokusåpaomröstning, skriver Svenska Dagbladet.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

Morgonsvepet

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.