Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Naljen Ståhlström tar över Scanorama

Publicerad: 10 oktober 2013, 07:45

Naljen Ståhlström var tidigare chefredaktör på Gods och gårdar

Den tidigar chefredaktören på LRFs Gods och gårdar, Naljen Ståhlström, blir ny redaktör för SAS omgjorda kabintidning Scanorama.


SAS ombordmagasin Scanorama, producerat av DG Communications, får en ansiktslyftning i form och innehåll – och ny redaktör.

– Vi vill med ett tätare och tempostarkare magasin berätta hur SAS är bästa valet av flygbolag. Magasinet ska kommunicera ett bredare spektrum av reseanledningar och inspirera direkt till “nästa resa”, säger DG:s editorial director Kjell Häglund, som har lett omgörningen ihop med art directorn Linda Göransson och magasinets redaktion.

Ny redaktör för Scanorama blir Naljen Ståhlström, som tidigare bland annat varit chefredaktör för LRFs Gods och gårdar, redaktör och projektledare på DN, Expressen, OTW, SVT och TV4.

DG stärker ytterligare upp Scanorama-arbetsgruppen med New York Times- och Wallpaper-meriterade redaktören Stephen Whitlock.

Krister Berntsson

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.