Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

“När jag kramade min pappa, fick jag ingen kram tillbaka”

Publicerad: 25 januari 2019, 07:10

Max Landergård och Mark Vadasz.

Mark Vadasz leddes till jobbet som kommunikationschef vid SÄPO tack vare fadern, motståndsmannen som han nu skrivit en bok om. I Kommunikationspodden pratar han om en fadersgestalt som är fångad i en annan tid, men som kommer med ett högaktuellt budskap.


Ämnen i artikeln:

KommunikationspoddenSäpoKommunikation

Mark jobbar fortfarande kvar på SÄPO, men nu kan han inte längre prata om vad han gör.

Han har varit presschef på SJ, presschef på Vattenfall och du hörde honom senast i kommunikationspodden i rollen som Kommunikationschef vid SÄPO. I dag arbetar han vid Säkerhetspolisen, med vad vet ingen utom han själv. Och han är här i dag för att han debtuderat som romanförfattare om en man som suttit i koncentrationsläger, i sovjetiskt fängelse som stridit mot nazister och ingick i ungerska revolutionen. En man som också var hans far.

– Han kunde berätta saker som jag inte trodde var sanna, som kändes som Hollywood. Men efter år av research kan jag bekräfta att det han sa var sant, säger Mark Vadasz är veckans gäst i Kommunikationspodden hos Max Landergård.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.