Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Natacha Peyre ska lyfta improveme.se

Publicerad: 28 juli 2008, 07:22

Skönhetssajten improveme.se har skrivit kontrakt med modellen Natacha Peyre som nu ska blogga från den nya adressen. Peyre blir genom avtalet sajtens ansikte utåt.


Sajten, med Anna Pettersson och den förre kändisreportern Daniel Nyhlén som delägare, lanserades i slutet av februari. Målet var att nå 50 000 unika besökare per vecka inom ett par månader. Ett första steg var värvningen av Carolina Gynning , som skrev om skönhet på sajten under delar av våren. Nu har skönhetssajten skrivit kontrakt med modellen Natacha Peyre.

– Natacha är en bra förebild för unga tjejer Hon är ganska ärlig med det hon skriver och passar in på improveme.se eftersom hon skrivit en hel del om skönhet även tidigare, säger Daniel Nyhlén.

Peyre var enligt Nyhlén ett förstaval. Hon kommer dock inte att fokusera helt på skönhet som den övriga sajten utan fortsätta att skriva om vad som händer i hennes liv i Sverige och snart även i Los Angeles.

Hur många besökare har ni idag?
– Vi ligger runt 15 000 unika besökare i veckan. Med Natacha ombord når vi nog snart upp till målet på 50 000 unika i veckan, säger Daniel Nyhlén.

Vad hände med Gynning?
– Det rann ut i sanden. Men det var aldrig heller meningen att hon skulle fortsätta att skriva hela tiden, så såg inte hennes kontrakt ut.

Har ni planer på att knyta till er fler bloggare?
– Ja, vi håller på att föra diskussioner med ett par till, både tjejer och killar, men inget är klart än. Det handlar om duktiga bloggprofiler, mer än så kan jag inte säga.

Linda Fagerlind

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.