Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Nedlagda Yourlife kan vinna Tidskriftspriset

Publicerad: 8 november 2011, 12:09

Bonnier har beslutat att lägga ned Yourlife. Men i morgon kväll kan redaktionen, med chefredaktören Carina Nunstedt i spetsen, få viss tröst. Det skrotade magasinet kan ta hem Tidskriftspriset.


Ämnen i artikeln:

Carina NunstedtYourlifeBonnier Tidskrifter

Nomineringarna släpptes långt innan Bonnier Tidskrifter meddelade beslutet att lägga ned Yourlife.

– Det var ett centralt beslut som kom plötsligt för mig och alla inblandade och handlar om det tuffa läge som magasinsbranschen befinner sig i just nu. Det känns förstås väldigt tråkigt, och lite paradoxalt eftersom vi ser att nästa nummer av magasinet går med vinst, sa Carina Nunstedt till Resume.se.

Carina Nunstedt öppnade också för möjligheten att ta varumärket och konceptet Yourlife vidare till något annat förlag, eller driva det i egen regi.

I morgon kväll kan hon och Yourlife-medarbetarna få lite tröst om magasinet vinner kategorin Årets innovation där magasinet är nominerat.

– Det skulle betyda jättemycket att vinna priset. Det är roligt att Sveriges Tidskrifter sätter ljus på innovationer, säger Carina Nunstedt till Resume.se.

Dessutom är Nina Rehnmark på Yourlife nominerad i kategorin Årets genombrott.

Se alla nomineringar här.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.