Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Nina Åkestam

Publicerad: 1 december 2008, 07:50

Resume.se ställer några snabba frågor till branschens bloggare. Nina Åkestam på Garbergs tog nyligen hem Reklamjakten I TV8. Hon driver också "Not Another Planning Blog".


Nina Åkestam. Foto:Camilla Palmblad

Vad skriver du om?
– Kommunikation, idéer, jämställdhet och annat jag har en åsikt om. Jag är väldigt intresserad av hur människor fungerar.

Varför bloggar du?
– För att jag lär mig så mycket på det. Och för att inte alltid ta ut min frustration på mina stackars kollegor.

Vad har du för ambitionsnivå på bloggen?
– Att vara det bästa stället för alla som är intresserade av kommunikation, på riktigt. Och att en person som aldrig har brytt sig ett skvatt om reklam ska vilja lära sig mer efter att ha läst ett av mina inlägg.

Något inlägg som du ångrat i efterhand?
– Häromdagen använde jag ordet idéekonomi i ett inlägg. Folk blev väldigt upprörda, och det var ju inte meningen. Så det kan jag ångra lite.

Får du mycket respons från läsarna?
– Ja. Det är fantastiskt att ha så många läsare som både är mycket smartare och mer erfarna än jag. Jag blir jätteglad över varenda mail. Sen provocerar jag också många, men det är nog oundvikligt om man är en person med starka åsikter.

Vilka andra bloggar följer du?
– Kanske ett hundratal. Vännernas är viktigast.

Nina Åkestams blogg hittar du här

Tobias Rydergren

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.