Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Notified expanderar och visar vinst

Publicerad: 7 september 2016, 07:44

Omvärldsbevakarna Notified ökar vinstmarginalen trots investeringar och förstärkningar på personalsidan.


Omvärldsbevakningsbolaget Notifieds bokslut för det brutna räkenskapsåret 2015/2015 visar på en stark tillväxt och stigande vinstmarginal, trots investeringar i produktuveckling.

Omsättningen ökar med 23 procent jämfört med året innan och uppgår till 21,5 miljoner kronor. Samtidigt stiger vinstmarginalen från 28,5 procent till 30 procent.

Under räkenskapsåret har Notified utökat produktportföljen med innehållsplattformen Sparkle och anställt fler på sälj- och marknadsavdelningen.

- Det går verkligen undan för Notified, mycket har hänt bara på den korta tid jag har varit här. Vi har gått från 13 medarbetare till 21 på ett halvår, utvecklat vår produktportfölj och fortsätter med det hela tiden. Bokslutets fina siffror visar verkligen att vi är på rätt väg och jag är otroligt förväntansfull inför framtiden och då även att börja titta mer utanför Sveriges gränser och nya produkter, kommenterar Notifieds vd Pär Lagerström bokslutet.

Idag har bolaget kunder i 77 länder och framöver väntar bland annat en expansion i Danmark.

Björn Wallenberg

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.