Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

"Nu har jag drömjobbet"

Publicerad: 22 oktober 2009, 07:23

Efter knappt en månad som publish­er för Privata Affärer och Veckans ­Affärer får Pontus Schultz ännu en titel: affärsutvecklingschef på R&D-avdelningen som sköts av Sara Öhrvall.


Ämnen i artikeln:

BonnierPontus Schultz

Pontus Schultz.

– Jag kommer att dela min tid mellan de båda uppdragen och kommer att sitta kvar i ledningen för Bonnier Tidskrifter, säger Pontus Schultz.

Han kallar det ett drömjobb.
– Skitkul. Nu får jag chansen att verkligen genomföra allt som jag tidigare har tyckt och tänkt om det som nu sker i mötet mellan medier, teknik och samhälle. Bonnier har dessutom alltid varit bra på att främja indivi­duellt entreprenörskap, men på senare tid har man agerat marknads­ledare när det kommer till att definiera framtidens medier.

Och vad har du för idéer?

– På det stora planet finns ett antal utmaningar som ser likadana ut för hela bolaget. Den allra viktigaste frågan är utan tvekan hur vi ska ta betalt för innehåll i en digital värld. Den andra stora frågan handlar om att överföra ett annonserbjudande till en multiplattform, med generiska ­annonslösningar.

Läs en längre intervju med Pontus Schultz i veckans nummer av Resumé.

Peter Willebrand

Ämnen i artikeln:

BonnierPontus Schultz

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.