Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Nu kostar det på E24 och Computer Sweden

Publicerad: 8 november 2007, 12:22

Idag stänger Ekonomi24 sin sajt för alla som inte är villiga att betala.Samtidigt har Computer Sweden stängt av delar av sin sajt för besökare som inte prenumererar på papperstidningen.


Webben är inte längre gratis. Vill du läsa Ekonomi24 från och med idag får du betala fem kronor om dagen, eller 899 kronor för ett helt år.Även it-tidningen Computer Sweden inför idag begränsningar på sin sajt.Precis som IDG-kollegan Macworld, kommer Computer Sweden att premiera sina prenumeranter.I ett första läge stängs idag artikelarkivet, ordlistan och en rad andra tjänster för icke-prenumeranter. Den dagliga nyhetsbevakningen är dock fortfarande gratis.- Nyheterna kommer att vara gratis ett tag framöver, säger Lottis Bergson, affärsområdeschef för internet på Computer Sweden.Samtidigt som Computer Sweden nu kräver inloggning har sajten även fått en ansiktslyftning.Tanken med den nya formen är att det klarare ska framgå vad som är tjänster och vad som är nyheter och reportage.

Tobias Rydergren

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.