Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Nu tar hon över Damernas Värld

Publicerad: 26 januari 2011, 12:17

Som Resume.se kunde avslöja redan i september förra året kommer Martina Bonnier nu att ta över som chefredaktör för Damernas Värld och DV Mode.


Ämnen i artikeln:

Damernas VärldMartina Bonnier

Martina Bonnier. Foto: Resumé.

I september förra året kunde Resume.se avslöja att Linda Grahn, publisher för området Inredning & Mode på Bonnier Tidskrifter, hade gått in som tf chefredaktör på Damernas Värld för att drilla in Martina Bonnier i chefredaktörsrollen.

Nu är det arbetet avsluytat och Martina Bonnier tar över chefredaktörskapet.

–  Det ska bli roligt att ta ansvaret fullt ut. Damernas Värld har en unik position som Sveriges största modemagasin och jag ser oändliga möjligheter med varumärket. Vi har massor av nyheter på gång i tidningen och jag ser fram emot att genomföra alla bra idéer, säger Martina Bonnier i en kommentar.

Martina Bonnier har varit tidningens modechef i närmare tio år och tillträder tjänsten som chefredaktör den 1 februari.

Under våren tillträder även Rebecka Edgren som ny redaktionschef. Hon kommer närmast från M-magasin och har även arbetat med mama och Family Living inom Bonnier Tidskrifter.

Linus Fremin

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.