Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Ny chefredaktör för Allt i Hemmet

Publicerad: 4 november 2013, 08:13

Eva Abrahamsson.

Foto: Pressbild.

Eva Abrahamsson har utsetts till ny chefredaktör för Allt i Hemmet, som ägs av Bonnier Tidskrifter. Hon har varit alltifrån chefredaktör för Sköna Hem och publicistisk chef på Forma till vd på det svenska förlaget Hachette. Allt i Hemmets nuvarande chefredaktör, Anna Zethraues, går vidare inom förlaget.


Ämnen i artikeln:

Allt i hemmetAnna ZethraeusForma

– Jag är jättenöjd med att ha rekryterat en toppkraft som Eva till Allt i  Hemmet. Hon är ett äkta magasinsproffs, med en otrolig  fingertoppskänsla, och kommer att bli perfekt som ny chefredaktör för  Allt i Hemmet, säger Claes Blom, publisher förlagsområdet Hem &  Trädgård på Bonnier Tidskrifter i en kommentar.

Allt i Hemmets nuvarande chefredaktör, Anna Zethareus, går över till vad man kallar ett nytt ”toppjobb” inom förlaget.

–  Det har varit enormt roligt och stimulerande att arbeta med Allt i  Hemmet, men nu har jag fått ett fantastiskt erbjudande inom koncernen,  ett toppjobb som jag absolut inte kan tacka nej till, säger Anna  Zethraues, i en kommentar.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.