Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Ny ekonomichef efter upplagehärvan

Publicerad: 12 augusti 2014, 10:21

Bodil Ericsson Torp, vd på Aller Media.

Foto: Andreas Elgstrand.

Efter upplagehärvan på Aller Media tvingades den tidigare ekonomidirektören bort. Nu tillsätter Aller Media Monica Hansson som efterträdare.


Ämnen i artikeln:

Bodil Ericsson TorpAller Media

Resumé har vid flera tillfällen rapporterat om den upplagehärva som skakat Aller Media under våren. Siffrorna för flera av titlarna var uppblåsta, och som en konsekvens fick den tidigare ekonomidirektören lämna sin tjänst. Nu har de hittat efterträdaren i Monica Hansson som närmast kommer från Spotify och jobbet som head of group business controll.  

– Monica har en perfekt bakgrund. Hos oss får Monica en ledande roll i vårt interna förändringsarbete för att bli effektivare och lönsammare, säger Aller Medias vd Bodil Ericsson Torp i ett pressmeddelande.  

Monica Hansson kommenterar:

– Aller Media har en stark position och en lång historik med starka varumärken som berör. Det finns stora utmaningar men också enormt många möjligheter. I min yrkesroll brinner jag för att vara nära verksamheten för att förstå och lyfta fram vad som driver intäkter och kostnader i företaget. Jag ser fram emot att få börja jobba inom Aller Media.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.