Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Ny förlagschef på Frida Förlag

Publicerad: 8 november 2007, 12:22

Frilansjournalisten Daniel Frodin blir ny förlagschef på Frida Förlag. I jobbet ingår att öka upplagan för tidningarna Frida, Solo, Story och Veckans Nu.


- Jag ska ha en övergripande koll på tidningarna och göra dem än mer säljande, säger Daniel Frodin.I eftermiddag kommer den nya förlagschefen att presenteras för personalen. Daniel Frodin har tidigare jobbat på bland annat Aftonbladet och Vision. Den senaste tiden har han frilansat för Vecko-Revyn, Café och Aftonbladet.- Daniel ska bli min högra hand. Han kommer att få ett övergripande ansvar för annons och framför allt upplaga, säger Ove Jerselius förlagsdirektör på Frida Förlag.Frida Förlag har sitt ursprung i tidningen Frida som startades när Abba var som populärast. Det är också från Anni-Frid Lyngstad som tidningen har lånat sitt namn. Sedan dess har förlaget expanderat med flera titlar. Senaste tillskottet är skvallertidningen Veckans Nu, som har växt rekordsnabbt.

Tobias Rydergren

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.