Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Ny innovativ blogg på Resume.se

Publicerad: 28 oktober 2010, 10:10

Från och med i dag kan du följa en ny blogg på Resume.se. Ämnet: Research & Development – innovationer i branschen. Kort och gott: R&D-bloggen.


Ämnen i artikeln:

Billy Andersson

Billy Andersson bloggar på R&D-bloggen.

Hellre innovativ än vindtunneltestad – det är utgångspunkten för Resumé R&D.

I dag kan ingen ta den trygga vägen som andra redan trampat upp i marknadskommunikationen och medierna. I dag måste du vara innovativ. Hela tiden.

Här ska vi lyfta fram idéer, medier och teknik som du inte läst om tidigare. Idéer som inte behöver vara genomtänkta men däremot måste de vara intressanta. Som utmanar och leder vidare.

Resumé R&D ska förhoppningsvis ge dig nya idéer, inspirera och helst roa.

Givetvis tar vi mer än gärna mot dina tips och idéer.

Det är Resumés reporter Billy Andersson som står för innehållet i R&D-bloggen.

Så här säger Resumés chefredaktör Viggo Cavling om satsningen:

– På Resume.se lanserar vi en Research & Development-blogg. Ett knöligt namn på en sida där du som läsare ska få tips och inspiration. Resumé ska också bli bättre på att inspirera våra läsare. Ett av de bästa sätten att lära sig mer om marknadsföring är att ta del av andra framgångar och ännu bättre är att ta del av deras misstag.

– Min förhoppning är att vår Research & Development-blogg bara är början. Jag ser framför mig en fast avdelning i tidningen och en seminarieverksamhet. Lansering våren 2011.

Kolla in bloggen här 

Resume.se

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Billy Andersson

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.