Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Ny juryordförande för Planning Awards

Publicerad: 30 augusti 2017, 12:38

Jerker Winther, Åkestam Holst, blir ny juryordförande för Planning Awards.

Jerker Winther blir ny juryordförande för Planning Awards.


Efter att under de två första åren ha tagit plats i Planning Awards jury övertar nu Jerker Winther ordförandeklubban i juryn. Winther är head of planning på Åkestam Holst där han har övergripande ansvar för byråns planning- och strategiarbete.

– Under de 20 år jag arbetat i med marknadskommunikation har planningen utvecklats, från att mest handla om research till att reda ut vad kommunikationen egentligen ska ha för roll. Nu är frågan vad som påverkar mest med utgångspunkt från ett givet syfte, och hur lösningen bidrar till önskad attityd eller beteende. Det vi egentligen sysslar med är ju produktivitet, att säkerställa att de pengar våra uppdragsgivare investerar får hävstång inte bara i kassaflödet utan också i varumärkets hela affär, berättar han i ett pressmeddelande.

Tävlingen belönar strateger och planners som hittat lösningar tack vare god kundinsikt.

– Jerkers arbete har de senaste åren har bevisligen varit av hög kvalitet. Det har lett till många fina priser och bidragit till att Åkestam Holst är en av landets mest kreativa byråer. Framförallt har dock jobbet lett till starkare varumärken och ökat värde för
uppdragsgivarna, säger tävlingens grundare Göran Swahn och Kristofer Dalin.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.