Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Ny spelaktör sponsrar TV 3

Publicerad: 8 november 2007, 12:21

Bettingföretagen Ladbrokes och Unibet var nyligen i hetluften efter att bolagen skaffat sponsringsavtal med allsvenska hockeyklubbarna Hammarby och AIK. Nu slår sig Expekt spelaktör in på marknaden med hjälp av TV 3.


Expekt satsade stenhårt på marknadsföring under första halvan på året. Bland annat genomförde bettingföretaget nyligen spel på resultaten i kommunalvalen.Nu satsar bolaget på att sponsra TV 3. Programmet Odds-SM visas i TV 3 måndagar och onsdagar med TV 3:s programledare Rickard Segeborn tillsammans med kommentatorerna Glenn Hysén och Håkan Södergren. Utgångspunkten för programmet är resultaten i de matcher som Expekts kunder kunnat spela på.- Programmet är en mycket viktig marknadssatsning för oss. Konkurrensen på spelmarknaden blir allt tuffare och eftersom vi tyvärr har ett statligt spelmonopol i Sverige har vi inte samma möjligheter som Svenska Spel att marknadsföra oss. Sponsring och PR är därför mycket viktiga marknadskanaler, säger Tina Gustafsson, marknadschef på Expekt.com.Fotnot: Expekt har funnits på nätet sedan 1999.

Andreas Johansson

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.