Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Ny tjänst gör det busenkelt att öppna mobil e-handel

Publicerad: 12 juni 2015, 11:23

Foto: SEQR

Det har varit alldeles för svårt och dyrt för privatpersoner och småföretag att sälja och köpa med mobilen. Men det ska en ny tjänst ändra på.


Ämnen i artikeln:

E-handelMobilSEQR

SEQR lanserar idag tjänsten MyShop som ska ge alla användare en egen mobil butik med en enkel, säker och gratis betallösning.

Användare tar en bild på det de vill sälja, skriver en beskrivning och sätter en prislapp. En annons med QR-kod skapas därefter automatiskt och skickas till din mejl. Annonsen kan sedan spridas i valfria medier och annonssidor, som Facebook, en egen blogg eller Tictail, och även skrivas ut och hängas upp i en trappuppgång eller på en anslagstavla.

Köparen scannar QR-koden och genomför köpet utan att behöva skriva in vare sig adress eller betalningsinformation, eftersom detta redan finns inlagt i SEQR-appen.

– Det har varit alldeles för svårt och dyrt för privatpersoner och småföretag att sälja och köpa med mobilen. Med MyShop vill vi ändra på det. Det spelar ingen roll om du är en privatperson som vill sälja dina sommardäck eller en småföretagare som vill starta en onlinebutik. Det ska vara enkelt, säkert och utan dyra avgifter, säger Peter Fredell, vd på Seamless.

Ämnen i artikeln:

E-handelMobilSEQR

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.