Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Ny vd på A-Com

Publicerad: 13 oktober 2010, 06:43

Martin Hultqvist, tidigare CFO och affärsområdesansvarig CRM, har utsetts till ny VD för A-Com.
Han ersätter Mats Ohlsson som övergår till en roll som ansvarig för byrånätverkets digitala satsning. Sören Storm blir ny CFO.


– Det är en väldigt inspirerande uppgift att ansvara för det fortsatta byggandet av A-Com. Med duktiga medarbetare, starka ägare och en engagerad styrelse har vi en väldigt bra plattform att bygga vidare ifrån. Vi skall fortsätta att växa med lönsamhet, både organiskt och genom fler förvärv, säger Martin Hultqvist, VD för A-Com i en kommentar.

Martin Hultqvist tillträdde som CFO för A-Com i april tidigare i år. På A-Com har haft en rad ledande befattningar bland annat inom Cap Gemini. Han har även grundat och byggt upp Intellibis som sedermera såldes till Affecto.


Mats Ohlsson, vd och koncernchef sedan mars 2010, övergår till en roll som ansvarig för byrånätverkets  digitala satsning. Sören Storm blir ny CFO, han har en bakrund som ekonomichef från bland annat Cap Gemini där han var i över 10 år.

Tero Marjamäki

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.