Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Ny vd på Malmöbaserade Aspekta

Publicerad: 4 september 2019, 07:46

Aspektas nya vd Linda Molin.

Linda Molin tar klivet från vice vd till vd när Thomas Pålsson väljer att fokusera på att utveckla byråns strategiska samarbeten och erbjudande.


Ämnen i artikeln:

Aspekta

De senaste fem åren har delägaren Thomas Pålsson varit vd på Malmöbaserade pr- och kommunikationsbyrån Aspekta. Under hans ledning har byrån breddat sitt erbjudande till att även inkludera hållbarhet, digital kommunikation och varumärken. Nu väljer han dock att kliva ned från vd-positionen för att fokusera på hur Aspekta ska utvecklas. I hans ställe kliver den tidigare vice vd:n Linda Molin in. Både Thomas Pålsson och Linda Molin är tillsammans med Micke Sjöblom delägare i Aspekta, ägarförhållanden som kommer att bestå.

– Detta är en sedan länge planerad odramatisk förändring, säger Aspektas styrelseordförande Sophie Persson. Aspekta har under några år letts av en ägargrupp med Linda Molin, Thomas Pålsson och Micke Sjöblom med Thomas som VD. Alla tre kommer även framöver ha fullt fokus på att vidareutveckla Aspektas position som ledande inom PR och kommunikation i södra Sverige nu med Linda som VD.

– Jag drivs av att stötta mina kollegor och att tillsammans med dem attrahera spännande och komplexa, strategiska kommunikationsuppdrag. Det sporrar och utvecklar oss i vardagen samtidigt som Aspekta stärker sitt erbjudande och sin position som ledande partner till våra kunder, säger Linda Molin i ett pressmeddelande.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Aspekta

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.