Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Nya kunder till Four PR i Karlstad

Publicerad: 21 februari 2019, 13:03

Four PR:s Karlstad-kontor vinner nya kunder.


Förra sommaren berättade Resumé att pr-byrån Four PR, som sedan tidigare har kontor i Stockholm och Örebro, valt att expandera sin verksamhet till Karlstad.

Sedan etableringen har Four PR jobbat på flera plan med att bearbeta värmländska företag och organisationer vilket nu resulterat i ett flertal nya kunder.

I slutet av sommaren 2018 stod det klart att ett av Karlstads starkaste varumärken, Löfbergs Arena, anlitat Four PR. Nyligen gjorde byrån även klart med ytterligare två värmländska kunder, Bottoms Up och Atwrk från Arvika.

Utöver det har "ett antal" andra organisationer tillkommit som kunder, främst inom opinionsbildning.

– Det händer väldigt mycket roligt i Värmland just nu och det känns inspirerande att få möjligheten att vara en del av den utvecklingen. Det finns en spännande mix av verksamheter i regionen vilket passar oss väldigt bra då vi själva har olika kommunikationsbakgrunder, säger Fredrik Stengarn, delägare på Four PR och ansvarig för etableringen i Karlstad, i ett pressmeddelande.

Amanda Törner (tjänstledig)

Reporter

amanda.torner@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.