Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Nya pr-vapnet: Basshunter

Publicerad: 11 april 2011, 09:02

I dag går Jonas ”Basshunter” Altberg in i Big Brother-huset. Uppdraget är att under veckan producera en Big Brother-låt tillsammans med deltagarna. – Dessutom ska han sprida lite stjärnglans, säger Pelle Porseryd, exekutiv producent för programmet.


Ämnen i artikeln:

Big BrotherPelle Porseryd

Foto: Resumé

Jonas Altberg, mer känd som Basshunter, har tidigare medverkat i den brittiska upplagan av programmet. I dag går han in i det svenska Big Brother-huset. Dock inte som deltagare.
– Han ska spela in en låt tillsammans med deltagarna och sprida lite stjärnglans. Det är framför allt för att göra rolig tv men också för att få fram en bra låt, säger Pelle Porseryd till Resume.se.

Hur det färdiga resultatet kommer att användas är inte klart.
– Det vet vi inte än, det beror på hur den blir. Vi hoppas att den blir uppskattad av tittarna, och de som inte tittar också för den delen, säger Pelle Porseryd.

Vad vet ni om deltagarnas musikalitet?
– Vi har ingen kännedom om deras musikaliska begåvning men kanske är det det någon där som är väldigt duktig på att sjunga. Ingen av dem har jobbat professionellt med musik i alla fall.

Hur tycker ni att årets säsong har fungerat?
– Tittarmässigt är vi väldigt nöjda, det har varit över förväntan. När det gäller avhoppen bland deltagarna så är det förstås aldrig kul när folk mår dåligt. De redaktionella avhoppen vill jag inte kommentera, säger Pelle Porseryd.

Blir det en säsong till?
– Vi har 45 avsnitt kvar på den här säsongen och vi börjar med att göra klart dem innan vi diskuterar en eventuell fortsättning.

Pelle Porseryd vill inte kommentera detaljerna kring programmets överenskommelse med Basshunter.

Christian Ström

Ämnen i artikeln:

Big BrotherPelle Porseryd

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.