Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Nystartat bolag säger sig vara framtiden

Publicerad: 28 oktober 2010, 10:26

Stjärnsäljarna Niklas von Sterneck och Johan Wictorin har startat Nordiska Tillväxtbolaget AB - ett säljbolag för framtiden enligt dem. Genom ett nära samarbete med Nordiska Tidningsbolaget ska de erbjuda både sälj- och redaktionella lösningar. – Det är en drömlösning. Marknaderna efterfrågar allt oftare helhetslösningar med både redaktionell kompetens och sälj, menar Håkan Lövström, vd för Nordiska Tidningsbolaget.


Ämnen i artikeln:

Nordiska Tidningsbolaget

Nystart för Niklas von Sterneck. Tillsammans med Johan Wictorin drar han nu igång säljfirman Nordiska Tillväxtbolaget.

Niklas von Sterneck har 17 år i branschen och har bland annat varit affärsområdeschef på Bonnier. Där har även Johan Wictorin arbetat och vunnit pris som årets säljare i Bonnier Sales Awards 2007.

Det nya företaget har tre ben enligt ett pressmeddelande ” försäljning, redaktionell kommunikation och strategisk rådgivning.”

– Vi ska vara en självklar partner för företag som vill uppnå en accelererande tillväxt i mediesektorn, säger Niklas von Sterneck.

Det nya företaget kan inte presentera några kunder i nuläget men säger sig ha flera på gång.

Ove Gustafsson

Ämnen i artikeln:

Nordiska Tidningsbolaget

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.