Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Nytt fokus för Lotta Dinkelspiel

Publicerad: 1 december 2014, 13:13

Lotta Dinkelspiel byter arbetsplats.

Foto: Lisa Åberg.

Näringslivsjournalisten Lotta Dinkelspiel går till Fokus från Affärsvärlden där hon jobbat som reporter sedan 2009. Hon tillträder på sin nya tjänst i mitten på januari.


Ämnen i artikeln:

FokusAffärsvärlden

Fokus chefredaktör Martin Ahlqvist är nöjd med rekryteringen.

– Det är ingen hemlighet att vi sedan en tid tillbaka har satsat på att utveckla ekonomi- och näringslivsjournalistik. Vi ser det som en av våra viktigaste uppgifter och har redan flera skribenter som är duktiga på ekonomijournalistik, men Lotta Dinkelspiel blir en stor förstärkning, säger Martin Ahlqvist.

På frågan om hon blev headhuntad säger han att Fokus haft ögonen på Lotta Dinkelspiel sedan länge, men att det var hon som nu hörde av sig.

– Det känns jättebra. Både för den kunskap, kompetens och erfarenhet hon har, men också för att hon är en person vi gärna har på redaktionen, säger Martin Ahlqvist och fortsätter:

– Hon har förståelse och sympati för Fokus publicistiska uppgift – hon är en person som inte bara står bakom våra värderingar utan som också känner att det är precis det här hon vill göra.

Resumé har sökt Lotta Dinkelspiel för en kommentar.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Ämnen i artikeln:

FokusAffärsvärlden

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.