Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Nytt nummer: Allt om Sveriges Bästa marknadsavdelningar 2019

Publicerad: 23 maj 2019, 08:12

Sveriges bästa marknadsavdelning, Tele2:s vilsna efter efter fåret Frank och marknadschefen som ska göra Absolut intressant igen. Billy Andersson, redaktör för Resumés magasin, guidar er igenom det senaste numnret.


Ämnen i artikeln:

Resumé

I dag, torsdag 23 maj, prisas Sveriges bästa marknadsavdelning på konferensen Framtidens Marknadsavdelning. Men redan nu kan du läsa om de fem finalisterna SAS, Spotify, Consid, TUI och Gant i nya Resumé. Det är mycket datadrivet, inhouse men framför allt finns en insikt om vikten av mänskligt tilltal.

– De här marknadsavdelningarna har blivit viktiga nav för sina verksamheter. De jobbar mot ett tydligt övergripande syfte och gör det med stor energi, passion och stolthet, säger Anna Thelander, marknads- och kommunikationschef på AMF Fastigheter, som satt med i juryn.

Som om inte det räckte. Nya Resumé är fullspäckad med spännande innehåll.

Till exempel:

Vår amerikanska reklamkritiker Mark "Copyranter" Duffy sågar Resumés redaktion efter att vi listade de hundra bästa svenska reklamfilmerna genom tiderna.

McCann:s creative director Josefine Richards skriver en mininovell om betydelsen av att köra bil i Italien.

Vad hände på Tele2 mellan begravningen av fåret Frank och det nya reklamkonceptet Gränslöst. Vi gräver ner oss i varumärkesarbetet och fann en vilsen telekombransch.

Tad Greenough är kompis med Zlatan och Serena Williams. Han var med och utvecklade Nike+ och nu har han flyttat till Sverige för att göra Absolut spännande igen.

I en ny vinjett för trender och populärkultur skriver vi om Rammsteins konsekventa kommunikation och lärdomarna av JT LeRoy.

Kycklingstipendiaten Anna Ahnborg på Happy F&B berättar om sin morfar och som vanligt briljerar vår frågespaltsredaktör Aase Berg.

Med andra ord har du all anledning att söka upp nya numret av tidningen Resumé. Fixa en prenumeration här.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Resumé

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.