Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Offside Press gör ny kundtidning

Publicerad: 27 februari 2015, 10:19

Hav & Vatten

Foto: Pressbild

Hav & Vatten är ett samarbete mellan Havs- och vattenmyndigheten och Offside Press. Syftet är att öka kunskapen om frågor som rör hav- och vatten.


Ämnen i artikeln:

Offside PressÅsa Romson

Den nya tidningen heter Hav & Vatten och ges ut av Havs- och vattenmyndigheten i samarbete med Offside Press. Det första numret, som kommer ut i dagarna, innehåller bland annat en intervju med Miljöpartiets språkrör Åsa Romson. Tidningen är gratis och kommer att delas ut fyra gånger om året. Nästa nummer når läsarna i maj.

Syftet är att öka intresset för havs- och vattenfrågor. Kasper Holgers är redaktör för Havs- och vattenmyndighetens tidning och han säger att tidningen inte i första hand ska handla om vad myndigheten gör, utan mer om vad som händer i landet. Förhoppningen är att öka kunskapen om frågorna.

Tidningens målgrupp är alla som är intresserade av frågor som rör hav och vatten, och framförallt de som arbetar med frågor som påverkar vattenmiljön. På hemsidan står "Vi vill först och främst nå politiker och beslutsfattare på kommunal och regional nivå, men även representanter som arbetar med vatten på företag, myndigheter och organisationer."

Offside Press har främst arbetat med formgivningen av Hav & Vatten, men också en del annan tidningsmakarhjälp. Sedan tidigare formger Offside Press tidningen Ingenjören och de har även andra tidningskonsultarbeten.

Redaktör, Havs- och vattenmyndigheten: Kasper Holgers
Ansvarig utgivare, Havs- och vattenmyndigheten: Kommunikationschef Maud Larsen
AD och bildredaktör, Offside Press: Pär Ljung
Redaktör, Offside Press: Marit Larsdotter
Projektledare, Offside Press: Marit Larsdotter

Linnéa Kihlström

Ämnen i artikeln:

Offside PressÅsa Romson

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.