Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Offsides Hunger redan slutsåld

Publicerad: 10 september 2013, 10:03

Foto: Bilden är bara en dummy av första numret av Hunger.

Offside Press kommer med mattidningen Hunger i oktober. Förlagets vd Tobias Regnell räknar redan med cirka 3 500-4 000 prenumeranter – första numret är redan slutsålt: – Det är ungefär som då vi startade Offside. Vi är intresserade av mat, men vi har inte riktigt hittat någon mattidning som vi vill läsa, säger han.


Ämnen i artikeln:

Offside PressTobias Regnell

Hunger beskriver sig som tidningen som ”tar maten på allvar.”

Hunger ska stå på tre ben, där det första benet består av granskningar:
–  Vår chefredaktör för Hunger, Mats-Eric Nilsson, är en av  Sveriges främsta främsta granskande journalister inom området och har  skrivit böcker som Saltad Nota, säger Tobias Regnell.

Det andra benet  består av Inspiration, här ska exempelvis gästkockar inspirera svenska  folket till att bli kunnigare inom matlagning – här handlar det om att  ha fokus på ekologiskt, närproducerat och smartare matlagning, enligt  Tobias Regnell.

Ni kanske ska plocka in Helge Skoog. Han ska ju sluta med Halv åtta hos mig?
–  Det kanske inte blir så himla mycket matprofiler, men vi kommer exempelvis att ha  recept. Det blir ungefär som då vi startade Offside. Vi var  fotbollsintresserade, men vi hittade ingen tidning som fyllde  det behovet fullt ut, säger Tobias Regnell.

Det tredje benet består av Berättande.

Dummybilden  till första numret består av ett vildsvin som ligger dött i gräset, men  här är det inte säkert att det verkligen är det som finns med i första  numret:
– Det är work-in-progress så att säga, säger Tobias Regnell.

Han räknar med att Hunger får 3 500–4 000 prenumeranter initialt:
– Hungers första nummer är redan slutsålt, säger Tobias Regnell.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Offside PressTobias Regnell

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.