Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Oh My slår upp dörrarna i Härnösand

Publicerad: 5 februari 2019, 12:52

Mattias Öhman, kontorsansvarig på Oh Mys nya Härnösandsverksamhet.

Sedan tidigare har fullservicebyrån Oh My kontor i Stockholm, Piteå, Halmstad och Oslo. Nu öppnar man även upp i Härnösand.


Ämnen i artikeln:

Oh My

Sedan tidigare har Oh My flera kunder i Härnösand och Västernorrlandsregionen, varför man nu öppnar upp ett kontor i området.

– De flesta byråer runt Stureplan saknar dialekt och ser inte möjligheterna norr om Gävle. Det är vi glada för, säger Sara Thun Arodén, vd på Oh My.

Kontoret kommer bland annat att jobba med Härnösands kommun, Westerlinds fastigheter och CSN. Kontorsansvarig blir Mattias Östman, grundare av Televinken.

– Härnösand har många intressanta varumärken att jobba med, så det här känns som en väldigt spännande utmaning. Förhoppningen är att jag inte ska vara ensam på kontoret länge till. Det har ju alltid gått snabbt när det gäller tillväxten i Oh My så jag har blåslampan på mig, berättar han i ett pressmeddelande.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Oh My

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.