Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Ord&Bild till Stockholm

Publicerad: 23 mars 2011, 09:37

Ord&Bild öppnar kontor i Stockholm. De kommer att hålla till i samma byggnad som Sven-Harry Karlssons konstmuseum och dela kontor med filmaren och fotografen Jens Assur. – Samarbetet med honom är minst lika viktigt för oss som öppnandet av kontoret, säger Anders Abenius, styrelseordförande och delägare i Ord&Bild till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

Jens AssurOrd&Bild

Idag öppnar Sven-Harry Konstmuséum i Vasaparken i Stockholm. I samma byggnad öppnar reklambyrån Ord&Bild sitt Stockholmskontor.
– Det blir en fast plats i vår Stockholmsnärvaro, vi har fått fler och fler kunder i Stockholm och har personal på plats varje dag, säger Anders Abenius.

Till att börja med kommer Ord&Bild inte att ha någon fast personal på plats i Stockholm utan kontoret kommer framför allt att fungera som en mötesplats för Karlstadbyråns personal när de är på uppdrag i staden.

Ord&Bild kommer att dela kontor med fotografen och filmaren Jens Assur som de också kommer att samarbeta med på olika sätt framöver.
– Det blir ett spännande team med hans förmåga och vår förmåga. Samarbetet med honom är minst lika viktigt för oss, och förmodligen också för våra kunder, som öppnandet av vårt kontor i Stockholm. Jens är ju en oerhört kreativ människa med en fantastisk förmåga att berätta om samtiden. Vårt erbjudande till nuvarande och blivande kunder blir ännu starkare tillsammans med honom, säger Ander Abenius.

Jens Assurs kortfilm Killing the chickens to scaring monkeys ska i maj premiärvisas på filmfestivalen i Cannes.

Med den nya satsningen på ett Stockholmskontor hoppas Ord&Bild att de senaste årens positiva resultat ska hålla i sig.
– Målsättningen är att fortsätta växa med våra roliga, spännande kunder. Vi har inte satt upp något konkret mål för hur stora vi vill bli utan vi får se vart det leder, säger Anders Abenius.

Ord&Bild har idag 24 anställda och är just nu mitt uppe i rekryteringen av ytterligare en medarbetare.

Bland byråns kunder märks bland annat ATG och Fotografiska, som igår tog hem utmärkelsen Årets Kommunikationsteam.

Christian Ström

Ämnen i artikeln:

Jens AssurOrd&Bild

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.