lördag1 april

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Oskar Pernefeldt: "Drar ur sladden till fullo"

Publicerad: 26 juli 2019, 15:11

Oskar Pernefeldt är till vardags art director på Åkestam Holst.

Foto: Press

Åkestam Holsts art director Oskar Pernefeldt spenderar sommaren i hembyn i Skåne, lyssnar på pappas filosofier och ströläser Apartamento. Här är hans sommar.

Ämnen i artikeln:

Oskar PernefeldtÅkestam HolstSommar

Julia Lundin

julia.lundin@resume.se


Vad gör du i sommar?
– Efter en vecka på min flickväns landställe i skärgården har vi nu åkt ner till min hemby Viken i Skåne. Här hyr vi en liten stuga cirka två armslängder ifrån saltvattnet.

Vad läser du i hängmattan?
– Precis innan semestern köpte jag på mig två nummer av Apartamento som jag nu ströläser till ljumna koppar kaffe.

Vad lyssnar du på i sommar?
– Min pappa. Tyvärr sänds han inte ut över etern för er andra att lyssna på. Man kan säga att det är som en blandning mellan Filosofiska Rummet och Ring P1. Han har många finurligt komponerade tankar om saker och ting. För någon dag sen satt vi på en bänk vid sidan av en lada och pratade om livet. Högt och lågt självklart, men otroligt värdefullt. Det är stunder med min älskade far jag sent kommer att glömma.

Hur mycket hänger du med i vad som händer i kommunikationsbranschen under sommaren?
– Här borde man antagligen svara att radarn för intressanta framsteg och innovationer aldrig stänger av, men faktum är att den sladden är utdragen till fullo. Jag tycker att det är viktigt att vi nyttjar vår semester för att zona ut totalt.

Vad ser du mest fram emot i höst?
– Är mycket medveten om att följande låter som kopierat från foretagsfloskler.se, men jag ser fram emot att kämpa vidare tillsammans med mina kollegor på Åkestam Holst. Jesus, vilken line-up jag har turen att få jobba med. En riktig trissvinst till människor.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev