Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

P&G startar utredning

Publicerad: 3 mars 2008, 13:51

Procter & Gamble ska nu starta en utredning internt efter att Resume.se har uppmärksammat dem på medarbetaren Axel Bringéus blogg.
– Jag har full förståelse för att det finns folk som blir väldigt illa berörda, säger presschefen Cecilia Udekwu till Resume.se.


Läs mer:

- Reklamchef på P&G: Slå in skallarna på vidriga arbetarkräk

– Vi ser allvarligt på det, vi anser att arbetstiden ska användas till arbete som är väsentligt för företaget. Vi är tacksamma för att du har uppmärksammat oss på detta. Vår vd är väldigt glad över att du uppmärksammat oss på detta, säger P&G:s presschef Cecilia Udekwu till Resume.se.

Vad säger ni om citaten?

– Vi ser väldigt allvarligt på sådana uttalanden. Det här har inneburit att vi kommer att utreda det här mer detaljerat med vår hr-avdelning. Det går emot väldigt många av våra principer och värderingar och det vi vill stå för.

Skulle det kunna tolkas som humor?

– Jag tror inte att jag är i rätt position att uttala mig om det är humor eller inte. Vad jag kan säga är att när jag läser det passar det inte in i företagets värderingar.
– Jag har full förståelse för att det finns folk som blir väldigt illa berörda av det. Särskilt eftersom en av våra principer är respekt för alla individer.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.