Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Pantamerabud gör välgörenhetsinsats

Publicerad: 10 juli 2013, 10:06

Sammanlagt 25 ungdomar i sex städer ska jobba som cyklande Pantamerabud under sommaren. Alla pantpengar som samlas in av Pantamerabuden går till väldgörenhetsorganisationen Min Stora Dag. – Pantamerabuden underlättar för semesterfirare samtidigt som de gör en insats för miljön och hjälper svårt sjuka barn att kunna förverkliga en dröm, säger Katarina Lundell, kommunikationschef för Pantamera.


Ämnen i artikeln:

Pantamera

Enligt Pantamera visar flera undersökningar att konsumenter dricker mer utomhus under sommaren. Därför satsar Pantamera nu på att anställa 25 cyklande Pantamerabud i  sex utvalda semesterstäder: Visby, Borgholm, Stockholm, Göteborg, Malmö och Båstad. Alla pantpengar som samlas in av Pantamerabuden går till stiftelsen MinStoraDag som hjälper svårt sjuka barn att förverkliga sina drömmar.

– Det känns jättebra att kunna erbjuda ungdomar ett hållbart sommarjobb och roligt att så många varit intresserade. Det är ett tecken på att det är trendigt bland unga att göra en miljöinsats. Dessutom är det ett sunt jobb där man får mycket frisk luft och motion, säger Katarina Lundell, kommunikationschef på Pantamera.

Alexandra Barganowski

Ämnen i artikeln:

Pantamera

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.