Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Pappa Thorbjörn får draghjälp av barnen

Publicerad: 8 november 2007, 12:21

Idag hyllar den nya gratistidningen Stockholm City premiärnumret på tidningens mittuppslag och första sida. Men det är styrelseordförande Thorbjörn Larssons familj som stämmer upp högst i hyllningskören.


Att Thorbjörn Larsson skulle bli styrelseordförande i Stockholm City var ingen direkt överraskning. På tidningens första utgivningsdag var han också engagerad som kolportör.Det här uppmärksammas självklart i den egna tidningen idag, tillsammans med uppkorkande av champagne som skedde redan klockan 00.30 i går natt.Men Thorbjörn Larsson är inte den enda i familjen Larsson som är engagerad i den nya tidningen. Artikeln är nämligen skriven av Josefine Larsson, som är Thorbjörns dotter. Hon är både reporter och webbansvarig på Stockholm City. Hon har också gjort enkäten där vanliga stockholmare tycker till om tidningen. Bland de här vanliga Stockholmarna dyker ytterligare en Larsson upp. Nämligen Thorbjörns son Kristoffer, systemvetare och Josefines storebror. Han säger så här om den nya tidningen:- Den är intressant, innehållsrik och snygg. Mycket bättre än Metro.Ett citat som det också puffas för på första sidan. Nu väntar läsarna på Amelias dom över den nya tidningen.

Tobias Rydergren

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.