Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Pär Sundberg ny vd för Metronome

Publicerad: 21 maj 2010, 07:51

Pär Sundberg- OTW:s förre vd och en av grundarna bakom marknadsföringstjänsten Buzzador tar över vd-tronen på Metronome efter Mats Alders


Ämnen i artikeln:

Pär SundbergMetronomeOTW

Pär Sundberg var fram till förra året VD och koncernchef för OTW, ett bolag han var med och grundade 1996. Han är också en av grundarna till Buzzador AB, som startade 2005 och idag är Skandinaviens ledande bolag inom marknadsföring i sociala medier, ett företag han idag sitter i styrelsen för.

På Metronome kommer han att ansvara för tillväxten i bolagen inom Metronomekoncernen, samtidigt som han ska identifiera nya möjligheter på den nordiska marknaden.

Pär Sundberg tillträder i september och kommer att rapportera till Shine Groups VD Alex Mahon.
– Shine Group är ett ägarlett bolag med stark entreprenörsanda och stora ambitioner, vilket inspirerar mig. Jag har alltid imponerats av de många talanger som finns inom Metronome och det ska verkligen bli roligt att bli en del av bolaget, säger Pär Sundberg i en kommentar.

Tero Marjamäki

Ämnen i artikeln:

Pär SundbergMetronomeOTW

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.