Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Paradiset utmanar King i hockeyreklam

Publicerad: 8 november 2007, 12:21

En stor AIK-suspensoar bredvid en liten Hammarby-dito. Så försöker King visa på styrkeförhållandena lagen emellan inför kvällens hockeyderby på Hovet. Nu vill Hammarbys byrå Paradiset kontra. Reklamkrig är utlyst.


Hammarby Hockeys ordförande, Paradisets Stefan Öström, vill bräcka Kings AIK-annons." BORDER="0"Hammarby Hockeys ordförande, Paradisets Stefan Öström, vill bräcka Kings AIK-annons.- Jag gratulerar dem till en bra annons men när Hammarby har nästa derby kommer Paradiset att göra en bättre annons, säger Stefan Öström, vd på Paradiset och ordförande i Hammarby Hockey.- Nu är det krig och Sunit (Mehrotra, koncernchef på King, red anm) har antagit utmaningen.Utmaningen är naturligtvis mer på skämt än allvar men helt klart finns det en rivalitet i botten. Inte minst mellan lagen som är bittra rivaler. Dessutom har de båda klubbarna skaffat sig varsin sponsor som också är hårda konkurrenter, spelbolagen Unibet (Hammarby) och Ladbrokes (AIK).AIK har annonserat i Expressens Stockholmsupplaga inför kvällens match och sannolikt kommer Hammarby och Paradiset att svara i samma tidning. Båda lagen har nämligen Expressen som sponsor.Thomas Gibson är projektledare på King. Han ser fram mot Paradisets kommande annons och har inget emot en reklamduell.- Självklart. Det här är AIK mot Hammarby, Ladbrokes mot Unibet och King mot Paradiset, säger han.Hammarbys hemmamatch mot AIK spelas den 9 oktober.

Henrik Axelsson

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.