Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Paregos köper Commando SMA

Publicerad: 8 november 2007, 12:22

Webbyrån Paregos köper varumärket och rättigheterna till det digitala produktionsbolaget Commando SMA:s produktioner.Paregos har även anställt Commandos vd Fredrik af Malmborg.


För tre veckor sedan tvingades Commando SMA i konkurs. Bolaget som är inriktat på produktion i nya medier som digital-tv och tredje generationens mobiltelefoner lyckades inte match kostnaderna med passande intäkter.- Fredrik kommer genom sin kunskap och erfarenhet att tillföra Paregos mycket, inte bara inom webb men också inom tv och mobilt Internet, säger Krister Mossberg som är vd för Paregos.Paregos har även köpt de immateriella rättigheterna till Commandos produktioner och varumärket. Exakt vad varumärket ska användas till är inte klart i dagsläget.Krister Mossberg vill heller inte avslöja vad köpesumman blev, men antyder att köpet är en mycket bra investering.Paregos förhandlar just nu med flera av Commandos anställda om en anställning på Paregos.

Tobias Rydergren

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.