lördag25 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Parfymstartupen Sniph vill få Almedalen att dofta gott

Publicerad: 3 juli 2019, 12:23

Lisa Kjellqvist och Tara Derakshan.

Hallå där... Lisa Kjellqvist och Tara Derakshan, grundare av parfymtjänsten Sniph.

Ämnen i artikeln:

Almedalen 2019

Amanda Törner

amanda.torner@resume.se


Varför är ni i Almedalen?
– Vi är givetvis här för att få Almedalen att dofta ljuvligt. Men utöver det så släpper vi idag nyheten om vår senaste stora kapitalrunda med Cristina Stenbeck i spetsen tillsammans med några andra fantastiska entreprenörer och investerare. Med det vill inspirera andra entreprenörer och blivande entreprenörer – framför allt kvinnor – att ta större plats och våga satsa på sina drömmar. Imorgon kommer vi runda av med att tala på Google-scenen klockan 13.00 om den personliga resan med Sniph, vår affärsmodell och hur vi ser på framtiden, säger Tara Derakshan till Resumé.

Varför bör man vara här som företag?
– Almedalen är ju en mötesplats för alla, inte bara för politiker. Här finns det möjlighet dels att mötas och inspireras av andra företagare men också att nätverka på ett personligt plan och ha roligt tillsammans utan att det behöver vara stelt eller affärsmässigt, säger Lisa Kjellqvist.

– Beroende på var man är i karriären eller livet är Almedalen en otroligt bra plats för att inspireras av andra. Jag ser fram emot att imorgon sitta hela dagen och lära mig av andra entreprenörer och inspireras av hur andra människor ser på världen, säger Tara Derakshan.

Får doft ta plats i Almedalen?
– Det känns om att wellness och beauty inte har varit på agendan i Almedalen tidigare, men det är aldrig för sent att sätta det på kartan på den här arenan, säger Lisa Kjellqvist.

– Doften är ju det första intrycket vi ger i möten med nya människor, så det tar ju plats överalls i möten mellan människor. Vad vi vill är att hjälpa folk att sätta ord på det, tillägger Tara Derakshan.

Hur doftar Almedalen?
– Det har ju regnat en hel del så det är mycket doft av härligt svenskt sommarregn, som är väldigt bekant för många. Det är en nästan lite ozonisk doft, uppblandat med bärs och intorkat rosévin.

Tara Derakshan:

– Sen doftar det väl ganska mycket framgång här?

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev