torsdag30 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Perfect Days Alex Schulman och Jacob Mühlrad skriver för Dramaten

Publicerad: 9 september 2019, 13:51

Alex Schulman och Jacob Mühlrad.

Foto: Pressbilder

Perfect Days profil Alex Schulman skriver en teatermonolog för Dramaten. En annan Perfect Day-profil, Jacob Mühlrad, tonsätter medan skådespelaren Krister Henriksson framför monologen.

Ämnen i artikeln:

Alex SchulmanKarolina SandbergPerfect Day

Amanda Törner

amanda.torner@resume.se


Teatermonologen kommer att framföras på Dramatens stora scen och förväntad premiär är under våren 2020.

Det är inte första gången Alex Schulman, Jacob Mühlrad och Krister Henriksson jobbar tillsammans. Förra året presenterades ett grundkoncept för “Tröstrapporter” i Alex och Sigges podcast, där de tre samarbetade i skapandet av en monolog. Alex Schulman berättar i SVT:s Min Sanning att det konceptet kommer att utvecklas för Dramatens stora scen.

Dramaten är huvudproducent för de egna föreställningarna, längre fram kommer föreställningen att tas ut på turné med Perfect Day Media som medproducenter.

– Att två profiler skriver för Dramaten ligger i linje med vår ambition att bygga våra profiler både kreativt och strategiskt, säger Karolina Sandberg, innehållschef på Perfect Day till Resumé, och fortsätter:

– Detta format föddes ju i en podd, och att gå från en podd till Dramaten känns väldigt spännande för alla inblandade. Vi vill vara bäst på karaktärsdrivet innehåll och att utveckla de individer som sysslar med det, och då måste man förstå och hantera många fler plattformar och kanaler än endast sociala medier, även om det naturligtvis är en viktig del i vad vi gör också.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev