Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Persson: "Irakkrig slår mot annonsmarknaden"

Publicerad: 8 november 2007, 12:21

I dag invigdes Sveriges Tidskrifters arrangemang "Tidskriftsdagen" med tal av statsminister Göran Persson. Han uttalade sig både allmänt om det ekonomiska läget och om vilka tidskrifter han helst läser.


- Just nu är jag inte särskilt optimistisk för ekonomin, varken ur ett europeiskt perspektiv eller om man tittar på hur det ser ut i USA. Annonsintäkterna kan komma avgöras om det blir krig mellan Irak och USA, smäller det där så kommer det märkas direkt på den svenska ekonomin, sade Göran Persson.Statsministern sade också att han under valrörelsen varken tittade på tv, lyssnade på radio eller läste tidningar. Folk runtomkring honom fick istället berätta vad som hände.Tidskrifter han helst läser är Lantliv och Gods & Gårdar.- Jag har också en lång relation till tidningen Vi. Jag löser mycket korsord, jag tycker det borde finnas korsord i alla tidningar, sade statsministern som även talade sig varm för tidningen Antik & Auktion.

Maria Lindholm

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.