Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Petters PRotection

Publicerad: 31 mars 2010, 08:55

Moneybrother gjorde tomatsoppa, Lasse Berghagen lanserade vin och dressing och The Ark gjorde ett magasin. Nu har även Petter hakat på pr-trenden: Han lanserar en kondom i samband med sitt skivsläpp.


Petters kondompaket.

För att skapa extra spinn kring skivsläppet har en rad artister på senare tid i lanserat en biprodukt.

Moneybrothers tomatsoppa blev omtalad och nyligen släppte The Ark ett magasin.

Petter vill inte vara sämre – till nya albumet ”En räddare i nöden” som släpps den 7 april lanserar rapparen en kondom, i samarbete med RFSU.

”Idén om en kondom med namnet ”En Räddare I Nöden” kom till när Petter kom i kontakt med RFSU i samband inför kampanjen ”Unite For Women”. Kampanjen var ett ställningstagande mot mödradödlighet i tredje världen i samband med vilken Petter uppträdde på en stödkonsert i Stockholm i början av mars”, står det i pressmeddelandet.

Förpackningen till gummit med samma namn som skivan har designats av konstnären Samuel Fast som även också gjort skivomslaget.

Petter meddelar att kondomen inte släpps i kommersiellt syfte – den ska delas ut gratis av RFSU på ut på flera av sommarens musikfestivaler och även i samband med Petters turné.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.