Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Posten satsar på kortfilmsgala

Publicerad: 8 november 2007, 12:21

Efter snart ett år på nätet tar Postens Fromtokampanj ett steg ut i verkligheten. På torsdag är det galapremiär för de filmer som trillat in i folkets egen reklammakarkampanj.


I samband med Postens föryngringsprocess lanserades sajten Fromto för snart ett år sedan. På temat Till/Från fick filmmakare i hela landet bidra till reklamfilmsfloran. 230 filmer har lämnats in till Fromtoredaktionen och samtliga ligger ute till allmän beskådan på sajten fromto.se. Här varvas påkostade produktioner från reklambyrån Blond Swedish Amateurs med tecknade skolprojekt."Att bjuda in unga kreatörer för att filmiskt illustrera begreppet Till/Från visar hur man kan tänja gränserna för Postens kommunikation med omvärlden", enligt Fromto-redaktionen.Nu tar filmprojektet ett steg ut i verkligheten. På torsdag är det galapremiär i Stockholm. Konferenciererna Nils Petter Sundgren och Hans Wiklund delar ut priset One Minute Awards till fyra vinnande filmer. De fyra vinnarna kommer visas på bio och i TV, framför allt under perioden 16 september - 26 september.

Andreas Johansson

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.