Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Pr-konsulter

Publicerad: 25 juni 2015, 13:13


Isobar Sverige är en kommunikationsbyrå med ambitionen att skapa långsiktiga, givande relationer mellan varumärken och konsumenter genom obegränsade idéer. Vi har kompetens inom reklam, PR och digitalt, vilket innebär att vi arbetar fritt och effektivt mellan köpta, egna och förtjänade medier. Vi är en del av Isobar-nätverket som består av över 3 000 personer på 37 marknader och som i sin tur är en del av Dentsu Aegis Network. Isobar Stockholm utgörs av 40 engagerade och rutinerade kommunikatörer med bakgrund inom reklam, webb och PR.

Ett av Isobars starkaste ben är PR och sociala medier – ett erbjudande som växer stadigt och omfattar kunder som Netflix, Coca-Cola, Huawei, Mondelez och BSH Home Appliences.Nu söker vi två erfarna projektledare till vårt PR- och sociala medie-team med bakgrund från PR-byrå eller informations-/PR-avdelning och med stor vana av att jobba både med PR och sociala medier.

Antingen är du tekniskt orienterad och har erfarenhet att jobba inom telekombranschen. Eller så har du jobbat mycket med FMCG och är väl bevandrad inom livsstils-PR. Oavsett vilket har du goda och etablerade journalistkontakter och brinner för att vara kreativ i dina medierelationer. Båda våra blivande medarbetare är vana projektledare som gillar att arbeta i en föränderlig miljö där tempot är högt.

Dina kvalifikationer:

- Utbildad inom information, PR, marknadsföring eller liknande
- Har 5-7 års erfarenhet av att arbeta med PR
- Har gedigen kunskap om och intresse av sociala medier

- Har erfarenhet av något av följande områden:
- Teknik och telekom
- FMCG och livsstil

- Är van vid konsultrollen
- Är van vid att arbeta med starka, internationella varumärken
- Är van vid att ha eget kund- och budgetansvar
- Har förståelse för hur kommunikationskoncept skapar affärer och mervärden för kunderna

Placering:

I våra lokaler på Södermalm i Stockholm

Tillträde:

Augusti eller enligt överenskommelse

Skicka din ansökan till Helena Skarle, Head of PR & Social Media på Isobar, helena.skarle@isobar.com senast den 30 juni.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.