Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Pr ska lansera Nokias nya

Publicerad: 8 november 2007, 12:21

Idag presenterar Nokia två nya mobiltelefoner, 3510i och en ny bildtelefon, Nokia 3650. Den nya bildtelefonen kommer dock att finnas ute i butik först nästa år.


- Nya 3510i är en bred volymtelefon, som vi främst kommer att marknadsföra via våra återförsäljare. Den nya bildtelefonen 3650 är en helt ny typ av kategori för oss och den kommer vi att behöva marknadsföra mycket mer, säger Johan Eidhagen, marknadschef för Nokia Mobile Phones i Skandinavien.Reklamkampanjen för den nya bildtelefonen, en kampanj som görs av finska Sek & Grey, kommer dock att dröja ett tag, eftersom den inte kommer att finnas ute i butik förrän i början av nästa år.Initialt kommer därför pr-aktiviteter att ligga i fokus. Idag klockan 14.00 arrangeras pressträffar i Stockholm, Oslo, Köpenham och Marseille i Frankrike.- I Sverige gör vi det med Prime PR, i Norge med Burson Marsteller och i Danmark med Dreyer&Kvetny, berättar Nokias presschef Michael Smirnoff.

Pia Grahn

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.