Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Prata med landets bästa kreatörer

Publicerad: 29 januari 2009, 13:18


Månadens kampanj är Sveriges största reklamtävling. Varje vecka tävlar aktuella kampanjer mot varandra och bedöms av kvalificerade jurygrupper bestående av landets bästa kreatörer. De rankar de bästa bidragen inom print, radio, film, webb, utomhus, design, dr och alternativ media. Det är helt gratis att skicka in bidrag till Månadens kampanj och varje år bedöms ungefär 3 000 reklamkampanjer.
Förutom att vi varje månad utser en vinnarkampanj i de olika medieslagen hyllar vi också de byråer och de
kreatörer som har vunnit flest gånger. Alla som vinner får ett fint diplom på Resumébaren, de byråer och kreatörer som har vunnit flest priser hyllas vid årets slut på en speciell Resumébar och stort i tidningen.

Är ditt företag intresserat av att prata med landets bästa kreatörer?

Då tycker vi att ni ska vara med och sponsra Månadens kampanj. Du får vara med och synas både när juryn träffas och överlägger och när  priserna presenteras i tidningen, på sajten och på baren.Din logga finns med på vinnardiplomet som oftast hamnar i byråns reception.

Vill du veta mer om Månadens kampanj ska du kontakta:

Anna Nilsson, projektledare

Telefon: 08-736 30 92
Mejl: anna.nilsson@resume.se

Nina Malmström

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.