Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

#Prataomdet nu i fylleversion

Publicerad: 11 april 2011, 13:50

Nästa vecka är det premiär för Klubb Sobeer – Stockholms första helt alkoholfria nattklubb. För att lansera klubben har man på Twitter dragit igång hashtaggen #fyllebikten, där man kan dela med sig av sina, mer eller mindre lyckade, fylleminnen. – Det är för att få folk att prata om hur alkoholen påverkar oss när vi är ute, säger Cissi Wallin, en av initiativtagarna, till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

Cissi Wallin

Nästa fredag är det premiär för klubben på Högkvarteret, i baren kommer bara att serveras alkoholfria alternativ.
– Det ska vara ett alternativ. Oavsett vilken relation man har till alkohol så är man välkommen för att testa på en alkoholfri kväll, säger Cissi Wallin.

Det är också ett sätt att visa att det går att ha roligt utan alkohol.
– Många hävdar att man inte kan ha roligt utan alkohol, men det tänker vi visa att det inte stämmer, säger Cissi Wallin.

För att få igång snacket kring drickande och alkoholens påverkan har man nu startat hashtaggen #fyllebikten där det är fritt fram för vem som helst att dela med sig av sina fylleminnen.
– Folk får prata om vad de vill. Det är mest för att komma igång med att prata om det. Det är kul att diskutera, det är ett kontroversiellt ämne, säger Cissi Wallin.

Fredagen 22 april är det premiär för klubben.

Christian Ström

Ämnen i artikeln:

Cissi Wallin

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.