torsdag2 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Prime-vd:n tar över klubban i Strategy Awards

Publicerad: 1 mars 2019, 08:04

Primes vd Therese Bohlin är ny juryordförande för Strategy Awards.

Ämnen i artikeln:

Strategy Awards

Thomas Nilsson

thomas.nilsson@resume.se


Strategy Awards, tidigare Planning Awards, är en tävling som anordnas av Indikat i samarbete med Handelshögskolan och APG Sweden.

Ordförande i årets tävling är Primes vd Therese Bohlin. Bohlin har tidigare i karriären jobbat som strategisk chef på Storåkers McCann, Lowe och DDB.

– Kommunikation är idag ett vasst verktyg för företag och organisationer att skapa förändring och tillväxt. Strategi har i branschen gått från att vara en ramp till kreation till att vara kärnan i hela kommunikationsarbetet. Helt i linje med att kommunikationen behöver skapa effekt och vara motorn som skapar de nya modeller vi behöver i samhälle och näringsliv, säger Therese Bohlin, som i sin roll som ordförande leder juryns arbetet i årets Strategy Awards.

Bidragen i Strategy Awards bedöms i enlighet med hur strategers dagliga arbete ser ut och finns till för att prisa strategiska lösningar som sedermera gett framgång.

– Primes strategiska arbete under Therese Bohlin har legat i den yttersta toppen under flera år. Det har lett dem till många utmärkelser nationellt och internationellt, inklusive tre första pris i Strategy Awards förra året, och nya stora och prestigefulla uppdrag. Valet av årets ordförande var med andra ord mycket lätt. säger Kristofer Dalin.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev