Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Prinsens nya flickvän ett klipp för Slitz

Publicerad: 6 april 2010, 14:47

I helgen berättade Aftonbladet att prins Carl Philip firade påsk med nya flickvännen Sofia Hellqvist. Hon har tidigare vikt ut sig i Slitz, som nu hoppas på att göra ett klipp på att sälja vidare sina bilder.


Ämnen i artikeln:

Slitz

Mats Drougge. Foto: Slitz

– Bildrättigheterna för bilderna som Slitz har tagit på Sofia Hellqvist är våra. De är söta, gulliga och lättklädda bilder.  De ligger precis som alla andra bilder hos agenter som hjälper oss med vidareförsäljningen av dem. Det är klart att de finns ett stort internationellt intresse om Sofia skulle gifta sig med Carl-Philip, säger ansvariga utgivaren Mats Drougge.
– Sofia är välkommen  till Slitz för att ta mera lättklädda bilder och även bilder med kläderna på, det får hon själv bestämma om hon är intresserad av ett nytt samarbete.

Han fortsätter:
– Det är bra att vika ut sig i Slitz. Sofia bevisar att det i varje fall inte är någon nackdel att vara med i Slitz. Att man kan ta sig hela vägen till kändisskap och kungafamiljen.

Den tyska skvallerpressen är ökänd för sin bevakning av kungafamiljen och nu bekräftar Mats Drougge att det redan finns intresse från tyska tidningar att köpa loss rättigheterna till de lättklädda bilderna på Sofia Hellqvist:

– Det finns ett intresse från Tyskland att köpa bilderna. Bilderna kan dyka upp framöver, men i dagsläget har vi inga planer på att publicera dem på nytt i Slitz just nu.

Daniel Nilsson

Ämnen i artikeln:

Slitz

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.