Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Prippstrilogin avslutas

Publicerad: 8 november 2007, 12:21

Carlsberg slår ett slag i väntan på hösten och låter oss minnas sommaren strax innan den ens är över.Nu kommer den tredje och sista delen av Pripps Blås reklamfilmsepos.


Carlsberg valde i våras att plocka upp det gamla Pripps Blå-konceptet tillsammans med Lowe Brindfors och Sandell Sandberg. Under sommaren har två av filmerna visats. Nu är det dags för den tredje och sista filmen.- Sommaren är en viktig årstid för oss svenskarna. Vi längtar på våren, vi lever upp under sommaren och på hösten minns vi de härliga stunderna, förklarar Bo Söderström, informationschef på Carlsberg i Sverige.Filmen visas i Kanal 5, TV4, och TV 3 med premiär på måndag och bygger på samma känslotema som de tidigare filmerna "Längtan till sommaren" och "Sommaren". Den nya filmen heter "Minnen från sommaren". Samma gäng välmående öldrinkare, skärgårdsmiljö och krabbkalas. Allt ackompanjerat med Uno Svenningssons Vågorna.Creative director för filmen är Ulf Sandberg på SandellSandberg som har arbetat tillsammans med projektledaren Pelle Holm på Lowe Brindfors. Båda är gamla Pripps-veteraner. Sandberg är mannen bakom filmerna med Tomas Ledins och Tommy Nilssons musik, medan Holm projektledde Tommy Nilsson-filmerna.Arbetsgruppen består av Ulf Sandberg, creative director (SandellSandberg), Pelle Holm, projektledare (Lowe Brindfors), Andreas Rosenlew, varumärkesstrateg (Lowe Brindfors) och Sofia Bellini, byråproducent (Lowe Brindfors). Produktionsbolag är Flodell Film med regissören Johan Brisinger och producenten Mikael Flodell. Produktionsledare har Cecilia Flogfält varit. Intitiative Universal är mediebyrå.

Andreas Johansson

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.